04 December 2011

Khairul And Asma's Wedding Reception

Majlis resepsi Khairul dan Asma berlangsung di Masjid Shah Alam pada 26 November 2011 yang lalu. Enjoy the photo!
















28 November 2011

Majlis Pernikahan Khairulnizam Dan Asma Al Husna

Tiba je musim cuti sekolah majlis perkahwinan pun semakin bertambah. Tapi yang paling best cuti sekolah ni tiap-tiap pagi jalan tak sesak.

Kali ni aku nak update entry untuk Khairulnizam dan Asma Al Husna yang berlangsung di Masjid Shah Alam pada 25 dan 26 November 2011 yang lalu. Alhamdulillah dengan sekali lafaz akad nikah, Khairulnizam dan Asma bergelar suami dan isteri. Congrates to both of u, dan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Dan terima kasih juga kepada Farah Syuhada kerana menjadi teman sejati saya pada majlis ni :p











17 October 2011

Aqiqah | Aisyah Humaira

Salam semua.

Dalam perjalanan menghala ke utara Malaysia ni memang banyak pemandangan kehijauan, penuh dengan sawah bendang. Tapi tu masa dulu-dulu. Dah berbeza sekarang. Banyak tanah-tanah bendang ini sudah jadi kawasan perumahan. Hmm dah cukup ke hasil tanaman di negara ni atau hasil import padi dari negara luar akan bertambah?! Atau mungkin ke tiada lagi anak-anak muda yang mengerjakan tanaman padi ni? Apa-apa pun terpulang la pada tuan punya tanah. :D

Syukur alhamdulillah, dapat juga aku hadir ke majlis aqiqah anak buah pertama aku ni di Jitra Kedah pada 15 Oktober yang lalu. Semoga Aisyah Humaira sihat, menjadi anak yang solehah dan mendapat keberkatan daripada majlis ni. Amin. Be a good girl ye. ~ jana!

















08 October 2011

Fendi Nooh and Intan Wanniza's Wedding Reception

Salam semua..

Kali ni aku nak update pula majlis resepsi Fendi dan Intan pada 2 Oktober yang lepas. Selamat pengantin baru dan harap maaf sekiranya terkurang dimana-mana. Jumpe lagi.