About Me

Pertama sekali aku nak ucap terima kasih sebab sudi melawat blog ni. Kebanyakan entri dalam blog ni adalah berkenaan dengan perjalanan hidupku terutama dalam bidang seni fotografi.

Secara amnya aku belajar sendiri dan tak pernah pergi mana-mana kelas pun sebab terpulang kepada diri masing-masing bagaimana nak belajar cara penggunaan kamera. Cuma belajar tu biarlah dengan cara yang betul. Cara yang paling senang adalah auto. cuma tekan button snap, siap! ^^

Kalau dah minat secara tak langsung kita akan cuba memahami dengan terperinci termasuklah dari pre-processing sehingga lah post-processing. Dan tujuan bagi semua tu adalah untuk mendapatkan kepuasan terhadap foto yang diambil apabila melihatnya kembali. Jadi kalau nak hire fotografer tu cari la yang betul-betul sesuai dengan jiwa diri sendiri sebab cantik tu adalah perkara yang subjektif, kalau tak ia akan jadi sebaliknya!. Masih banyak lagi perlu diperbaiki dan dipelajari sebab ilmu dan kreativiti itu secara zahirnya tiada sempadan.


Kepada yang berminat untuk mendapatkan khidmat photographer atau bertanya boleh hubungi aku terus:

No comments:

Post a Comment