28 November 2011

Majlis Pernikahan Khairulnizam Dan Asma Al Husna

Tiba je musim cuti sekolah majlis perkahwinan pun semakin bertambah. Tapi yang paling best cuti sekolah ni tiap-tiap pagi jalan tak sesak.

Kali ni aku nak update entry untuk Khairulnizam dan Asma Al Husna yang berlangsung di Masjid Shah Alam pada 25 dan 26 November 2011 yang lalu. Alhamdulillah dengan sekali lafaz akad nikah, Khairulnizam dan Asma bergelar suami dan isteri. Congrates to both of u, dan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Dan terima kasih juga kepada Farah Syuhada kerana menjadi teman sejati saya pada majlis ni :p