06 April 2011

She was grown up

Bulan depan genap la 2 tahun umur Damia. Alhamdullillah die sangat sangat sangat riang pada waktu ni. Main je la yang die tau. Perkembangan minda zaman kanak-kanak dulu pun sama juga. Perasaan ingin tahu dan buat-buat tahu. Semua kerja nak buat sendiri. Dulu pandai berjalan dan sekarang sudah pandai berlari. Dia cakap nak kejar 'baby bird'. Ye la bird tu kecik dari kamu so kamu panggil 'baby'. Bawa je Damia ke kawasan lapang dan die pasti akan berlari. Tak penat ke Damia?! Hahaha..penat? penat tu soalan kedua. Ape yang penting? Main duluuu. :)

2 comments: