20 February 2011

Jelajah Bukit Tabur, Taman Desa Melawati.

Aku bersama-sama team jungle blues mendaki Bukit Tabur pada 19 Februari yang lepas. Walaupun hanya beberapa orang je yang hadir, tapi kami tetap teruskan  pendakian. Bukit Tabur ini terletak bersebelahan Dam Klang Gate di Taman Desa Melawati, Selangor. Pendakian bermula pada jam 7.00 pagi kerana memang dah lewat sangat sampai kat sana. haha. Trek kat sini pun boleh tahan juga cabarannye. Ape-ape pun layan je la photo pemandangan dan pendakian di bukit ni.


5 comments:

  1. izwan bape lama masa amek nak sampai puncak?
    mintak share pic yek.
    tq

    ReplyDelete
  2. hmm.. dalam sejam lebih juga la..ok no prob..nape nak peg ke?

    ReplyDelete
  3. sejam lebih eah..
    nak jugak =)
    kali ni ajak k.pah okay gak tu =)

    ReplyDelete
  4. haha..ok2..
    tp hati-hati la ye..
    jgn sesat lak..

    ReplyDelete