10 September 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431 H

Di kesempatan ini saya dan keluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada sesiapa yang mengenali kami. Hari raya kat Kuala Lumpur ni biasanya pergi ke kampung-kampung yang ade je. hehe. Kampung Datuk Keramat, Kampung Baru, Kampung Pandan, Kampung Ampang Indah dan banyak lagi. Dulu je ade suasana kampung.  Sekarang nama tempat je kampung tapi suasana dah banyak berbeza.

Lengang la kejap jalan-jalan kat Kuala Lumpur ni. Nak kata boleh tido atas jalan tu tak juga la sebab ade je kenderaan lalu. Hari Ahad nanti ramai yang akan balik dan yang paling pasti lebuhraya yang menuju ke Kuala Lumpur pasti sesak! So plan la perjalanan anda semua yang mane pulang ke kampung berhari raya semoga selamat perjalanan ke destinasi yang anda tuju. Selamat Hari Raya sekali lagi dan do enjoy your holiday!!


6 comments:

  1. salam en izwan,
    sy kena belajar balik method of joint dalam truss
    sy dahlah xingat langsung sigh!
    sy nak tanya compression arrow ke arah joint ke? n tension vice versa?
    n compression negative sign ke?

    SLM AIDILFITRI BUAT EN IZWAN SEKELUARGA, MAAF ZAHIR BATIN

    ReplyDelete
  2. Salam dihaa! wahh tanya structure ye..hehe..tension arrow ke arah joint (in member). Tp dlm stdpro, force member in tension dlm negative sign. Harap dapat membantu ye diha. Selamat Hari Raya juga untuk Diha dan famili. Maaf Zahir Batin.

    ReplyDelete
  3. en izwan, boleh sy minta num tel en izwan?
    esok sy nak dtg ofis bleh?
    sy nak tanya pasal fyp
    really hope en izwan bleh tlg
    if en izwan ada kat ofis esok

    ReplyDelete
  4. tapi if en izwan xde kat ofis esok, sy xmau dtg, sy akan bertolak pagi baru sempat jumpa encik
    hmm sy bagi num sy kat en lah, 012 3281675
    esok after en bgtau sy, sy nak bertolak

    ReplyDelete
  5. Sori diha, sy mmg bz sket. Lagi2 kene attach kat consultant. Seminggu dlm 3 ari je sy ade kat ofis. Diha kalau ade ape2 just sms or call me je k.

    ReplyDelete
  6. en izwan, pg td masa stay kat kl sentral henset sy hilang, now sy kat kl sentral, baru nak pg mid, en izwan ada lagi x?
    sy sgt sedih :"(

    ReplyDelete