23 August 2010

Ramadhan Breaking Fast Event

Selepas berhari-hari planning dalam bulan Ramadhan, dapat juga kami berbuka puasa bersama-sama pada tahun ni di PICC. Aku bagi nama je. hehe. Dah lama juga aku tak jumpa korang semua. Masa belajar dulu je atau zaman-zaman bujang selalu la lepak sama-sama. Alhamdulillah semua dah ada keluarga dan generasi kedua. Oh lupa ada juga yang bujang. ha.ha.ha. Apapun terima kasih kepada Afiq, Hakim, Din, Didi dan Jijie walaupun masih ramai yang tidak dapat join. Al maklum la masing-masing dah ada komitmen. Aku harap tahun depan ramai yang dapat join. Jumpa lagi.

11 August 2010

Fantasy Premier League

Sempena dah nak start premier league musim 2010/2011 ni marilah kita sama-sama join Fantasy Premier League..hehehe..so kawan-kawan join jangan tak join..ni nombor leaguenya 35219-228250 dan 35219-228321.. slamat maju jaya.. perang baru saja bermula..muahaha..

01 August 2010

Damia's Day Out

Buka je mata dari tidur damia terus berjalan sambil tangan tu mencapai barang-barang atas meja dan tolong mama dia kemas drawer dia sendiri. hehe. Damia pun nak belajar juga. Belajar dengan penuh tekun. Sebelum puasa ni, aku bawa Damia berjalan-jalan sambil belajar. Kalau kat sekolah dulu dipanggil lawatan sambil belajar. Duduk di rumah saja pun boring juga kan Damia :D.

Kepada rakan-rakan selamat menyambut bulan Ramadhan minggu hadapan dan selamat berpuasa.